NA SREĆU ILI ŽALOST STANOVNIKA: Umjesto vode, iz slavina počelo teći VINO (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

NA SREĆU ILI ŽALOST STANOVNIKA: Umjesto vode, iz slavina počelo teći VINO (VIDEO)

Izvor: AVAZ | Foto: The Telegraph/YouTube/screenshot | Datum:06.03.2020.

Stanovnici mjesta u blizini italijanskog grada Kastelvetro di Modena bili su šokirani kada im je iz slavina počelo teći – vino. Riječ je bila o pjenušavom crnom vinu “Lambrusco”.

Naime, tehničkom greškom vino iz obližnje vinarije slučajno je završilo u lokalnom vodovodu i tako je došlo do ove neobične nezgode, prenosi Gazeta di Modena.

Stanovnici su ispričali da su odmah shvatili o kojem je vinu riječ, i to po mirisu. Sigurno je to bio miris lokalnog “Lambrusca Grasparosse”, tvrde Italijani koji su nakratko iz slavina mogli točiti vino.

Iz vodovoda su brzo reagovali te su odmah poslali tehničare da srede problem pa se voda brzo vratila u slavine domaćinstava. Na sreću ili žalost stanovnika, prenosi Avaz.

Stanovnici su se, prenose italijanski mediji, pobrinuli da natoče dovoljno da imaju za kasnije uživanje uz ručak ili večeru.

Lokalne vlasti izdale su saopštenje izvinjenja stanovništvu, a ovaj događaj je potegnuo i pitanje kvaliteta vodovodnog sistema na tom području.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: