Nevesinje: Dječija mašta nema granice | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Nevesinje: Dječija mašta nema granice

Datum:03.04.2015.
U nevesinjskom vrtiću Sveta Evgenija carica Milica proteklih dana organizovana je kreativna radionica u kojoj su  učestvovali mališani, ali i njihovi roditelji. Kako nam je rekla direktorica vrtića Milena Kapor,  slična radionica organizovana je i protekle jeseni, a ideja da djeca zajedno sa roditeljima učestvuju u zajedničkom kreativnom stvaralaštvu pokazala se kao veoma dobra.

Radionica je pokazala  da djecu posebno čini srećnima to što su zajedno sa svojim mamama mogli da prave male, ali korisne stvari, a roditelje saznanje da su kvalitetno proveli vrijeme sa svojom djecom.

Na ovoj radionici od običnih svakodnevnih stvari uz puno mašte i kreativnosti  pravljeni su zanimljivi i korisni  predmeti. Mališani su bili ponosni na svoje radove, a posebno što su,  kako oni kažu ”od nekorisnih stvari napravili korisne”.

Direktorica vrtića Milena Kapor kaže da su zbog toga odlučili da svoju kreativnost podijele sa građanima  Nevesinja tako što će u Gradskoj galeriji prirediti izložbu svojih radova. Izložba će biti otvorena u ponedjeljak, 6.aprila u 19 časova.


Izvor: Radio Nevesinje


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: