Želite da se odmorite, putujete, zabavite, upoznate nove destinacije i ljude - kontaktirate agenciju 'FRIEND TRAVEL' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Želite da se odmorite, putujete, zabavite, upoznate nove destinacije i ljude - kontaktirate agenciju 'FRIEND TRAVEL'

Izvor: Herceg RTV | Datum:02.07.2020.

"Friend Travel“ d.o.o. turistička agencija osnovana je 2008. godine, posle višegodišnjeg iskustva rada u turizmu i turističkoj agenciji. Osnovna djelatnost agencije je pružanje receptivnih i emitivnih usluga u turizmu kao što su:

organizacija izleta,
ekskurzija,
evropskih i svjetskih putovanja,
odmora,
smještaja,
kampova,
aerodromskih transfera,
prevoza,
prodaja avionskih karata za sve svjetske destinacije,
prodaja autobuskih karata i karata za manifestacije,
polisa putnog zdravstvenog osiguranja za cijeli svijet i
suvenira.

Osim maksimalne tehničke opremljenosti, našu agenciju, prije svega, čini tim mladih, obrazovanih, profesionalnih i iskusnih turističkih kadrova koji su se sve ove godinena turističkom tržištu isticali isključivo pružanjem kvalitetne usluge i zadobili povjerenje velikog broja svojih klijenata.

Ono što nas čini liderima među agencijama istočne Hercegovine su zasigurno brza, pouzdana i kvalitetna usluga koju možete dobiti u našoj agenciji. Konstantno prateći svjetske trendove u turizmu otvoreni samo za sve vidove saradnje, prije svega na zadovoljstvo naših klijenata i poslovnih partnera. Ukoliko želite da posjetite ljepote Hercegovine i njene okoline (Dubrovnik, Mostar i Crnu Goru), želite da se odmorite, putujete, zabavite, upoznate nove destinacije i ljude, i da Vam sve to ostane u lijepom sjećanju treba samo da kontaktirate Vašeg prijatelja za putovanja, Vašu agenciju “FRIEND TRAVEL”!

U organizaciji naše agencije samo Trebinje, Republiku Srpsku i BiH godišnje posjeti preko 15.000 gostiju. Dugogodišnje iskustvo rada u turizmu, dobra i pouzdana usluga rezultirala je povjerenjem velikog broja klijenata, pa sa pravom opravdavamo svoje ime Friend Travel / prijatelj putovanja.

Link stranice agencije:

FRIEND TRAVEL


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: