Roling Stounsi pripremaju iznenađenje za svoju publiku | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Roling Stounsi pripremaju iznenađenje za svoju publiku

Izvor: RTRS | Datum:12.07.2020.

Legendarni Roling Stounsi otkrili su da će još jedan od dragulja njihove diskografije doživjeti reizdanje u svom punom sjaju. Riječ je o klasiku "Goats Head Soup", objavljenom 1973. godine.
 

Povodom te najave objavljena je i dosad neotkrivena pjesma "Criss Cross".

Reizdanje albuma "Goats Head Soup" možemo očekivati 4. septembra, a biće dostupno u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinil boks set.

Obožavaoci će na deluks reizdanju imati priliku da poslušaju 10 bonus pjesama, među kojima će se naći i tri do sada neobjavljene pjesme: "Criss Cross", "All The Rage" i "Scarlet", na kojoj je gitaru odsvirao Džimi Pejdž.

Boks setovi će sadržavati i "Brussels Affair", lajv album od 15 pjesama, snimljen 1973. godine za vrijeme koncerta u Belgiji. Na izdanju će se naći klasici poput "Tumblin Dice", "Midnight Rambler" i "Jumping Jack Flash".

Uz navedena muzička iznenađenja, dostupna će biti i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja će sadržavati fotografije, kao i eseje čiji su autori Jan MekKen, Nik Kent i Deril Esli.

Album "Goats Head Soup" objavljen je 1973. godine te je ostvario velik uspjeh. Na izdanju se našla očaravajuća balada "Angie", koja je po objavi sastavu osigurala najveći komercijalni uspjeh do tad.

Uz nju, na "Goats Head Soup" našle su se "Dancing With Mr. D" i “Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) koje su se tokom godina istakle kao pravi rok klasici, piše Muzička zona.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: