Treći "OK Fest" od 1. do 3. jula | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Treći "OK Fest" od 1. do 3. jula

Izvor: Herceg TV | Datum:16.02.2016.
Treći "OK fest", na kojem će i ove godine posjetioci moći uživati u kvalitetnoj muzici i jedinstvenom prirodnom ambijentu, biće održan od 1. do 3. jula na Tjentištu, najavili su organizatori.

- Početak jula i ove godine rezervisan je za najbolji provod i zabavu na Tjentištu. Nezaboravna avantura uz puno dobre muzike, sjajnih izvođača, zabave, druženja, te uživanja u posjeti najatraktivnijim dijelovima Nacionalnog parka Sutjeska, osiguraće vam provod za pamćenje. Imena ovogodišnjih izvođača i paketi ponude za posjetioce biće zvanično objavljeni 1. marta, navodi se u saopštenju.

Trodnevni "OK fest" je nastavak nekadašnjeg "Kampa prijateljstva" Ferijalnog saveza Republike Srpske. Osim u bogatom muzičkom programu, mladi sa prostora čitave bivše Jugoslavije, koji posjećuju "OK fest", imaju priliku da uživaju u planinarenju na Magliću i Zelengori, te u raftingu rijekom Tarom.

U festivalskoj ponudi je i kino na otvorenom. Prethodnih godina na ovom Festivalu nastupali su poznati muzički sastavi "Partibrejkers", "Ortodoks Kelts", "Ateist rep", "Hladno pivo", Darko Rundek, "Elemental", "Zabranjeno pušenje", "Brkovi", "Zoster", "Električni orgazam", "Bed kopi", "Darkvud dab".


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: