''Baraba'' novi brend Banjalučke pivare | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

''Baraba'' novi brend Banjalučke pivare

Izvor: Banjalučka pivara | Datum:04.06.2021.

Banjalučka pivara nastavlja sa uvođenjem inovacija, koje su uslijedile nakon vrlo pozitivnih reakcija i zadovoljstva potrošača novim izgledom “Nektara”, kao i popularnih radlera “Nektar limuna” i “Nektar grejpa”. Novo svijetlo pivo “Baraba”, ima izuzetno upečatljiv i prepoznatljiv dizajn, a istaknut vizuelni identitet ga potpuno izdvaja među regionalnim brendovima.


“Uživali smo u projektu razvoja ovog brenda, jer je sam po sebi drugačiji i nimalo tipičan. Oslanjajući se istovremeno na dvije suprotnosti, minimalnu koloristiku i mnoštvo detalja, dizajn “Barabe” je nadahnut retro estetikom druge ere, ali opet moderan i skladan današnjem vremenu,” izjavio je Dejan Čato, direktor marketinga Banjalučke pivare.
Ovim se “Baraba” pridružuje ostalim članovima asortimana Banjalučke pivare kojeg čine brendovi: “Nektar”, “Banjalučko pivo”, “Crni Đorđe”, “Nektar limun” i “Nektar grejp”.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: