Počinju DANI TREBIŠNJICE - Skokovi sa mosta, trke lađa i kajaka, vaterpolo i odbojka na vodi | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Počinju DANI TREBIŠNJICE - Skokovi sa mosta, trke lađa i kajaka, vaterpolo i odbojka na vodi

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.08.2021.

Trkama lađa i kajaka u Trebinju danas počinju “Dani Trebišnjice”, u okviru kojih će biti održani i tradiconalni skokovi sa kamenog mosta.

Trka lađama, koja počinje u 17 časova kod kamenog mosta biće organizovana u tri kategorije: za muškarce od 18 do 30 godina, za muškarce iznad 30 godina i u kategoriji žena iznad 18 godina.

Od 18 časova i 30 minuta biće održana trka kajacima, takođe u tri kategorije: za muškarce u velikim kajacima na 1500 metara i za muškarce i žene u mini kajacima na 800 metara.

Skokovi u rijeku Trebišnjicu od ove godine imaće atraktivniju dimenziju, sa novom skakaonicom , bogatijim fondom nagrada, a održaće se po prvi put u poslijepodnevnim, a ne večernjim časovima.

Skokovi počinju sutra u 18 časova.

Drugog dana manifestacije, u subotu 21. avgusta, biće organizovano  i takmičenje u vaterpolu i odbojci na posebnom gumenom igralištu na vodi na bazenu u Bregovima. Utakmice u vaterpolu počinju u 15 časova.

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: