STENDAP KOMEDIJA ERO SA OVOGA SVIJETA | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

STENDAP KOMEDIJA ERO SA OVOGA SVIJETA

Izvor: KC Trebinje | Datum:20.08.2021.

U ponedjeljak, 23. avgusta u 20 časova u pozoršnoj sali Kulturnog centra Trebinje Željko Ninčić, koautor legendarne “Audicije” izvešće stendap komediju “Ero sa ovoga svijeta”.

Ninčić je kreirajući stendap “Ero sa ovoga svijeta” nastojao da sačuva sve elemente koji su krasili “Audiciju”, koja je i iznjedrila likove Ćutuka i Veselog.

Pored neizbježne teme “Audicije” – prijemnog ispita, Ćutuk – Ero sa ovoga svijeta govori o “našem svijetu” i regionalnim promjenama dok Veseli, kao Bosanac, izbjeglica, priča o iskustvima u “bijelom” svijetu.

Sam autor o svom stendapu između ostalog kaže: “Sve teme i likovi su iz našeg okruženja. Inspiracije tu ima i previše. Predstava nikada nije ista, jer prati događaje i osluškuje reakciju publike. Danas je teško nasmijati ljude i zato je zadovoljstvo kada se čuje smijeh. Iako se u predstavi kritički osvrćem na stvarnost publika to uvijek prepoznaje kao dobru namjeru i nagrađuje aplauzima”.

Karte za predstavu “Ero sa ovoga svijeta”, po cijeni od 10 KM, možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje u nedjelju 22. avgusta i na dan igranja od 17 do 20 časova.

Dobro došli pozorište!


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: