Na Banjama završena sezona kupanja, nadležni zadovoljni posjetom | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Na Banjama završena sezona kupanja, nadležni zadovoljni posjetom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:02.09.2021.

Sa današnjim danom završena je i sezona kupanja na bazenu na Banjama, a u Javnoj ustanovi „Bazeni“ Trebinje, koja gazduju ovim sportskim objektom, ali i kupalištem u Bregovima, izražavaju zadovoljstvo ostvarenim rezultatima.

„Veliki broj kupača, kako na bazenu na Banjama, tako i na kupalištu u Bregovima i pozitivne ocjene i odlični utisci posjetilaca iz našeg grada, ali i brojnih turista, uvjeravaju nas da je sezona bila itekako uspješna“, kaže Zoran Čučković, direktor Javne ustanove „Bazeni“ Trebinje.

Prioritet u aktivnostima u protekloj sezoni bio je redovno čišćenje i održavanje bazena i kupališta u Bregovima, a s obzirom na to da se u ovaj bazen ispuštala voda direktno iz Trebišnjice.

Prema njegovim riječima, kupalište u Bregovima i dalje radi a već danas, nakon par hladnijih i kišnih dana, pojavili su se ponovo kupači.

„Zavisno od vremenskih prilika ili neprilika, kupalište u Bregovima će biti otvoreno“, naglašava Čučković i izražava nadu da će uskoro početi sa radom i zatvoreni bazen na Banjama.

Očekivanja su da će krajem oktobra i ovaj objekat početi sa radom a do tada plivači će treninge obavljati u bazenu u Gradu sunca.

„Ukoliko se naša predviđanja ostvare, a radovi teku planiranom dinamikom, imaćemo zimsku kupališnu sezonu, a od 2022. godine ostvariće se i naš dugogodišnji san - da imamo 12 mjeseci u godini uslove za plivanje“, naglašava Čučković.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: