KC Trebinje najave bioskop | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje najave bioskop

Izvor: KC Trebinje | Datum:08.09.2021.

ŠENG-ČI I LEGENDA O DESET PRSTENOVA – OD 9. DO 14. SEPTEMBRA 2021. 20.00 ČASOVA
Superherojski spektakl studija „Marvel“


SADRŽAJ FILMA:

„Marvelovo“ ostvarenje, u kom prvi put glavnog junaka tumači glumac porijeklom iz Azije, prati Šeng Čija, vrhunskog znalca u oblasti borilačkih vještina koji bježi od očevih stega, u težnji za normalnim životom u Americi.

Međutim, kad teroristička grupa Deset prstenova postane prijetnja po njegov život, glavni lik se vraća svojim korijenima i znanju borilačkih vještina.

ORIGINALNI NASLOV: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

REŽIJA: Destin Danijel Kreton (Destin Daniel Cretton)

ULOGE: Simu Liu (Simu Liu), Okvafina (Awkwafina), Toni Lijan Čiu-Vaj (Tony Leung Chiu-Wai), Mišel Jeo (Michelle Yeoh), Florijan Mantinu (Florian Munteanu)

ŽANR: Akcija, avantura, fantazija

TRAJANJE: 132 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM

POSLIJE SVEGA: PAD – OD 9. DO 14. SEPTEMBRA 2021. 18.00 ČASOVA
Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru Ane Tod koji je proglašen svjetskom senzacijom.

 

SADRŽAJ FILMA:

Ljubav Tese i Hardina oduvijek je bila komplikovana, ali sada su dospjeli u fazu iz koje se izlaz ne vidi. Upravo kada se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se mijenja. Hardin još uvijek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada. Nikome ne može da vjeruje, niko nije onakav kakvim se čini. Ni porodica, ni prijatelji…

ORIGINALNI NASLOV: After We Fell

REŽIJA: Kastil Landon (Castille Landon)

ULOGE: Mira Sorvino (Mira Sorvino), Arijel Kebel (Arielle Kebbel), Džozefin Lanford (Josephine Langford), Hiro Fajns Tifin (Hero Fiennes Tiffin), Rob Estes (Rob Estes)

ŽANR: Drama, romansa/ljubavni

TRAJANJE: 98 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: