Ritam Evrope - Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Ritam Evrope - Otvoreno glasanje za najbolju pjesmu

Izvor: RTRS | Datum:10.09.2021.

Banjaluka, Šipovo, Mrkonjić Grad, Ribnik… cijela naša regija nema svog kandidata, ove djevojke treba da budu zajednički favoriti.
 

Pošto iz ove regije za Ritam Evrope, Malu Evroviziju kako je zovu, imamo talentovanu Draženu i Unu iz Jezera podržimo ih svi svojim SMS glasom.

Opština Jezero je u martu 2021.godine potpisala sporazum sa Igorom Karadarevićem, direktorom najvećeg takmičenja za mlade telente "Ritam Evrope".

 

Održana je audicija u opštini Jezero na kojoj su izabrane prve predstavnice Dražena Nikolaš i Una Palalić. Djevojke su se sa stručnim timom vrijedno spremale kako vokalno, tako i koreografski.

Pored toga što predstavljaju svoju opštinu, ove djevojke su i predstavnice države Izrael, a pjesma sa kojom nastupaju nosi naziv "Set me free".

Nakon tromjesečnih priprema Dražena i Una su snimile spot čija se promocija očekuje 25. septembra na RTRS-u.

Načlnica Snežana Ružičić, zajedno sa svojim predstavnicama, planira promociju spota i u susjednim opštinama koje nemaju svog predstavnika na ovom takmičenju.

Podršku djevojkama i opštini Jezero možete dati tako što ćete poslati SMS na broj 091510720, a tekst poruke je: Pjesma (razmak) 14. Cijena jedne poruke je 0,92 KM, a broj poruka koji možete da pošaljete je neograničen.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: