KC Trebinje najave bioskop | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje najave bioskop

Izvor: KC Trebinje | Datum:15.09.2021.

MALI ŠEF: PORODIČNI BIZNIS – OD 16. DO 21. SEPTEMBRA 2021. 18.00 ČASOVA
Urnebesna komedija „Mali šef“ vraća se u bioskope i stiže u „porodičnom biznisu“!


SADRŽAJ FILMA:

Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica, sa najsavremenijim pristupom i sposobnostima, ponovo će ih okupiti… i inspirisati novi porodični biznis.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom izuzetno pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim brine da previše radi i da joj nedostaje normalno djetinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! tajni agent na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača dr Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templton na neočekivani način, navodeći ih da ponovo procijene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

ORIGINALNI NASLOV: The Boss Baby: Family Business

REŽIJA: Tom Makgrat(Tom McGrath)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija

TRAJANJE: 107 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM

 

 

 

SOBA ZA BJEKSTVO 2: BEZ IZLAZA – OD 16. DO 21. SEPTEMBRA 2021. 20.00 ČASOVA
Zamršene zagonetke i uzbuđenja u sobi za bijeg…


SADRŽAJ FILMA:

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže kako bi otkrili tragove koji će ih spasiti, ili će umrijeti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri…

ORIGINALNI NASLOV: Escape Room: Tournament of Champions

REŽIJA: Adam Robitel (Adam Robitel)

ULOGE: Tejlor Rasel ( Taylor Russell), Logan Miler (Logan Miller), Tomas Kokerel (Thomas Cocquerel), Indija Mur (Indya Moore), Holand Roden (Holland Roden), Karlito Olivero (Carlito Olivero)

ŽANR: Horor, akcija

TRAJANJE: 88 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: