KC Trebinje: Bioskop najave | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje: Bioskop najave

Izvor: KC Trebinje | Datum:17.11.2021.

POSLJEDNJI DVOBOJ – OD 18. DO 23. NOVEMBRA 2021. U 20.00 ČASOVA



SADRŽAJ FILMA:

Film je rađen po istinitoj priči o borbi na život i smrt koja se desila 1386. godine u Francuskoj, kada je supruga viteza optužila njegovog štitonošu i najboljeg prijatelja za silovanje.

Kralj Čarls VI objavljuje da će vitez Žan de Karuž spor, izazvan sumnjom da je njegov štitonoša Žak le Gri silovao njegovu suprugu dok je on bio na ratištu, riješiti surovim dvobojem.

ORIGINALNI NASLOV: The Last Duel

REŽIJA: Ridli Skot (Ridley Scott)

ULOGE: Džodi Komer (Jodie Comer), Met Dejmon (Matt Damon), Adam Drajver (Adam Driver), Ben Aflek (Ben Affleck), Harijet Volter (Harriet Walter)

ŽANR: Drama, istorijski

TRAJANJE: 152 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

JUŽNI VJETAR: UBRZANJE – OD 18. DO 23. NOVEMBRA 2021. U 17 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vijest koja će ga primorati da momentalno promijeni planove…

ORIGINALNI NASLOV: Južni vetar 2: Ubrzanje

REŽIJA: Miloš Avramović

ULOGE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Zahari Baharov…

ŽANR: Krimi, drama, triler

TRAJANJE: 127 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kulturnog centra od 16 časova na dan prikazivanja filma!


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: