Šesti Lipa Fest u Bileći uz regionalne muzičke zvijezde (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Šesti Lipa Fest u Bileći uz regionalne muzičke zvijezde (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Datum:28.07.2016.

U organizaciji Kulturnog centra Bileća u ovom gradu će se u periodu od 4. do 6. avgusta, na platou kod bivšeg muzeja, uz obale Bilećkog jezera održati tradicionalni „Lipa fest“.


Uz pomoć Opštine Bileća i Turističke organizacije opštine Bileća organizatori su ove godine pripremili izuzetno bogat i zanimljiv program.

„Napredujemo iz godine u godinu. Mislimo da smo po pitanju izvođača ove godine napravili odličan izbor. Očekujemo najbrojniju posjećenost do sada, a za zainteresovane sa udaljenih lokacija obezbjedili smo i adekvatan smještaj, te turistički obilazak Bileće i Trebinja“, rekao je predsjednik Kulturnog centra Nebojša Rogan za Hercegovina Promo.

Zvijezde ovogodišnjeg „Lipa festa“ su Kiki Lesendrić i Piloti (4. avgust), Hipnotajzd (5. avgust) i grupa Teška industrija (6. avgust), a organizatori u tri festivalske noći očekuju 10.000 posjetilaca iz Hercegovine, ostatka Republike Srpske, ali i susjednih država regiona.

Bitno je istaći da će ulaz na ovogodišnji „Lipa fest“ biti besplatan, a posjetioci će biti u prilici da donacijama pomognu rad gradske biblioteke „Vladimir Gaćinović“, dječijeg vrtića „Budućnost“ iz ovog grada, te rad Udruženja djece i omladine sa posebnim potrebama „Vedar osmjeh“ iz Bileće.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: