Протеклог викенда Липа Фест у Билећи окупио око 8 хиљада посјетилаца | Херцег Телевизија Требиње

Магазин - Забава

Протеклог викенда Липа Фест у Билећи окупио око 8 хиљада посјетилаца

Извор: Херцег ТВ | Датум:10.08.2016.

У три фестивалске вечери, шести по реду, „Липа фест“ у Билећи оправдао је сва очекивања организатора, али и око 8.000 посјетилаца који су имали прилику да уживају у концертима реномираних имена балканске музичке сцене.

„Најважније је да се можемо похвалити да нисмо имали ни најмањи инцидент на овако захтјевном окупљању више хиљада људи. У три вечери имали смо прилику да угостимо бројне посјетиоце из свих градова Херцеговине, Никшића, Херцег Новог, али и ширег региона. Хвала свима који су посјетили наш фестивал и Билећу протеклог викенда“, изјавио је Небојша Роган испред организатора.

„Липа фест“ је уз подршку општине Билећа и бројних спонзора организовао Културни центар из овог града, а осим звучних имена попут Кикија Лесендрића и Пилота, групе „Хипнотајзд“ и „Тешке индустрије“, публика се до касно у ноћ забављала и уз наступе реномираних ДЈ- ева.

„Већ размишљамо о седмом издању фестивала који ћемо сигурно подићи на још већи ниво“, закључио је  Небојша Роган.


Категорија: Забава

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: