Bioskop Trebinje najave | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Bioskop Trebinje najave

Izvor: KC Trebinje | Datum:26.01.2022.

ZLATNI DEČKO OD 27. JANUARA DO 1. FEBRUARA 2022. 20.00 ČASOVA
Priča o novom Maradoni!


SADRŽAJ FILMA:

Ovo je priča o Denisu Markoviću, mladom, talentovanom fudbaleru problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gdje vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…

REŽIJA: Ognjen Janković

ULOGE: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić

ŽANR: Drama

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE OD 27. JANUARA DO 1. FEBRUARA 2022. 18.00 ČASOVA
Majine pustolovine i ovog puta odvijaju se u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba!


SADRŽAJ FILMA:

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica koja baš i ne voli pravila, a u novoj avanturi ona i njen najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova.

Kraljica je strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak – isporuku zlatnog jajeta, budući da ona, naravno, ne može odoljeti da pomogne još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se „jaje“ izlegne, Maja i Pavo će se suočiti licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Maja i Pavo naći će se usred epske bitke koja će ih odvesti u čudne nove svjetove, a njihovo prijateljstvo staviti u iskušenje.

ORIGINALNI NASLOV: Maya the Bee 3: The Golden Orb

REŽIJA: Noel Kliri (Noel Cleary)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija

TRAJANJE: 88 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: