Zlatna malina ima novu, posebnu kategoriju – Najgori nastupi Brusa Vilisa (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Zlatna malina ima novu, posebnu kategoriju – Najgori nastupi Brusa Vilisa (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:08.02.2022.

Objavljene su nominacije za „Zlatnu malinu“, a Brus Vilis je dobio sopstvenu kategoriju.


 

Čak osam filmova u kojima je glumac bio angažovan, u trci je za dodjelu nagrade za najgora filmska ostvarenja. Nova, posebna kategorija dobila je ime: "Najgori nastupi Brusa Vilisa u filmu 2021. godine".

U filmovima koji su snimani uglavnom sa veoma niskim budžetom, zvijezda serijala Umri muški tumači šerifa, generala, agenta, policajca... Među njima su Američka opsada, Apek, Kosmički greh...

Svi od filmova, u kojima se Vilis uglavnom pojavljuje tek kao epizodista, dobili su manje od 20 procenata pozitivnih kritika na sajtu Roten tomatoz.

Film koji je ove godine osvojio najviše nominacija, je mjuzikl posvećen pokojnoj britanskoj princezi Dajani - Dajana. Nominovan je u devet kategorija, među kojima i ona za najgori film. Slijedi horor film Keren sa pet nominacija.

U trci za ovo "priznanje" su još i Džared Leto za ulogu u filmu Kuća Gučijevih i NBA zvezda Lebron Džejms za Spejs džem.

Zlatna malina dodjeljuje se od 1980. godine, a nominovane bira hiljadu članova istoimene fondacije.

Brus Vilis je do sada bio nominovan sedam puta, a dva puta je postao vlasnik Zlatne maline.

Za ovogodišnju najgoru glumicu i najgoru epizodnu ulogu nominovana je Ejmi Adams, koja je glumila u ostvarenjima Dragi Evan Hansen i Žena na prozoru.

Pobjednici će ove godine biti proglašeni dan prije dodjele Oskara 26. marta.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: