Bobo Vučur:''Ja živim muziku i uz muziku...''(AUDIO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Bobo Vučur:''Ja živim muziku i uz muziku...''(AUDIO)

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.03.2022.

„Ja sam, prije svega, muzičar i mislim da ću i završiti ovaj život kao muzičar. Jedino volim da stvaram, sviram i pišem, da živim muziku i uz muziku...“

Ovako je govorio naš kolega, pijanista i kompozitor i dugogodišnji muzički urednik Radio Trebinja Bobo Vučur, koji je preminuo na današnji dan prije godinu dana.

Ostavio je dubok trag u kulturi našeg grada, bio je najautentičniji trubadur našeg grada, Trebinjac koji je sav svoj, rijetko viđen muzički talenat, nesebično i decenijama, poklanjao svom Trebinju, bivajući i vrsni pijanista i kompozitor, kapelnik gradske muzike, omiljeni direktor Muzičke škole, umjetnički direktor dječijeg muzičkog festivala „Zvon zvonke pjesme“, dirigent dječijeg hora, neko bez čije je muzičke pratnje i virtuoznosti na klaviru bilo nezamislivo iole značajnije kulturno dešavanje u gradu.

U svojoj drugoj kući, radiju, bio je divan kolega, koji nas je uveseljavao svakog dana.

Bez njega, kao i na žalost, drugih preminulih kolega, ni redakcija više nije ista, ali će svi oni i dalje živjeti u našim sjećanjima, anegdotama, u našim srcima.

Poslušajte emisiju „Stil života“, u kojoj je gost koleginice Maje Begenišić bio upravo naš Bobo.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: