KC Trebinje bioskop najave: SONIKOV FILM 2 (OD 31. MARTA DO 5. APRILA 2022 18.00 Č) MORBIUS (OD 31. MARTA DO 5. APRILA 2022 20.00 Č) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najave: SONIKOV FILM 2 (OD 31. MARTA DO 5. APRILA 2022 18.00 Č) MORBIUS (OD 31. MARTA DO 5. APRILA 2022 20.00 Č)

Izvor: KC Trebinje | Datum:01.04.2022.

SONIKOV FILM 2 – OD 31. MARTA DO 5. APRILA 2022 18.00 ČASOVA
Omiljeni plavi jež u novoj avanturi!


SADRŽAJ FILMA:

Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik želi da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd prije nego što padne u pogrešne ruke.

ORIGINALNI NASLOV: Sonic the Hedgehog 2

REŽIJA: Džef Fauler (Jeff Fowler)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija, akcija, avantura

TRAJANJE: 120 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

 

MORBIUS – OD 31. MARTA DO 5. APRILA 2022 20.00 ČASOVA
Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa!


SADRŽAJ FILMA:

Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava da izvede veoma opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini veoma uspješnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne novim misterioznim porivima?

ORIGINALNI NASLOV: Morbius

REŽIJA: Danijel Espinoza(Daniél Espinosa)

ULOGE: Džared Leto(Jared Leto), Adrija Arhona (Adria Arjona), Džared Haris (Jared Harris), Met Smit (Matt Smith), Tajris Gibson (Tyrese Gibson)

ŽANR: Akcija, drama, avantura

TRAJANJE: 104 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


 
 
 
 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: