Prvomajski vikend u Herceg Novom : Koncert Dejan Petrović Big Benda 30. aprila u Portonovom | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Prvomajski vikend u Herceg Novom : Koncert Dejan Petrović Big Benda 30. aprila u Portonovom

Izvor: TO Herceg Novi | Datum:26.04.2022.

Tokom prvomajskog vikenda u Herceg Novom vas očekuje veliki koncert Dejana Petrović Big Benda u rizortu Portonovi. Nastup je zakazan za 30. april, od 20.30 časova, na Portonovi marina trgu.

Ovim koncertom biće simbolično označen početak turističke sezone i najavljeno ljeto za pamćenje u Herceg Novom, i to upravo uoči Prvog maja, koji za mnoge u ovom gradu znači i početak kupališne sezone.

„Nastupi Dejan Petrović Big Benda prepoznaju se po energiji i dobrim vibracijama. Pored autorske muzike, na repertoaru vlasnika titule Prva truba svijeta su i autentične obrade poznatih numera.

Ukratko, spektakl je zagarantovan i svi su pozvani“, poručuju organizatori.

Publiku će za nastup Dejan Petrović Big Benda zagrijati novski bend Low Voltage.

Koncert Dejana Petrović Big Benda bio je planiran na zatvaranju ovogodišnjeg Praznika mimoze, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uslova odložen i zakazan za 30. april. Organizatori su Opština Herceg Novi, Javna ustanova kulture „Herceg fest“ i Turistička organizacija Herceg Novi, u saradnji

sa rizortom Portonovi.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: