Učestvujte u nagradnoj igri Partner MKF ''Energiju uštedi, nagrada slijedi'' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Učestvujte u nagradnoj igri Partner MKF ''Energiju uštedi, nagrada slijedi''

Izvor: partner mkf | Datum:11.05.2022.

Od 1. do 31.05.2022. godine učestvujte u nagradnoj igri Partner MKF „Energiju uštedi, nagrada slijedi“

Štednjom energije smanjuje se štetni utjecaj na okoliš, ali ujedno i smanjuju troškovi u domaćinstvu! Stoga svako ulaganje u energijsku efikasnost, bilo da je riječ o zamijeni starih prozora i vrata sa energijski efikasnim, uvođenja novog sistema grijanja ili postavljanja termoizolacije, osim što dom čini udobnijim i toplijim, predstavlja pametno ulaganje kojim se na godišnjem nivou postižu značajne uštede.

Kako mnogi već sada svoje domove spremaju za zimu, Partner MKF, osim što klijentima nudi niz pogodnosti u okviru svog kreditnog portfolija u domenu energijske efikasnosti, pokreće i vrijednu nagradnu igru „Energiju uštedi, nagrada slijedi“ koja ova pametna ulaganja mogu učiniti još privlačnijim.

Nagradna igra traje od 1. do 31. maja, a pravo sudjelovanja imaju fizička lica sa prebivalištem na teritoriji cijele BiH kojima tokom maja u poslovnicama ove mikrokreditne fondacije bude odobren kreditni proizvod za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM. Ukupni nagradni fond iznosi 5.000 KM, a najsretnije očekuju vrijedne nagrade: klima uređaj kao glavna nagrada (2x), te smart TV (2x) i pročišćivač zraka (2x), kao druga i treća nagrada.

Pravila nagradne igre su jednostavna i svi zainteresovani se o njima mogu informisati putem Pravila nagradne igre u FBiH Pravila nagradne igre u RS.

Izvlačenje dobitnika je 10.6. u 12 sati, a vršit će se putem The Random Name Picker aplikacije u sjedištu Partner MKF u Tuzli.

VIše o ponudi mikrokredita za unapređenje energijske efikasnosti pogledajte na: https://www.partner.ba/zelim-topliji-dom 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: