KC Trebinje bioskop najave za period od 12. do 17. maja | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najave za period od 12. do 17. maja

Izvor: KC Trebinje | Datum:12.05.2022.

BEZ SIGNALA – OD 12. DO 17. MAJA 2022 18.00 ČASOVA
Mislite da je rustikalni odmor bez usluge mobilnog, interneta ili društvenih medija romantičan način da popravite svoj brak i seksualni život? Razmislite ponovo!


SADRŽAJ FILMA:

Upoznajte Dana i Dženin Deverson. Jedina varnica u njihovoj spavaćoj sobi je iz zidne utičnice. Najbolji prijatelj njihove ćerke je njen iPad. Dan više neće izdržati i planira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez djece, bez telefona, bez društvenih medija, samo čist vazduh i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend, brzo postaje katastrofalno sa nezemaljskim susretima, jakim jestivim namirnicama, mrzovoljnim mještanima i dosadnim jednookim psom. Bez GPS-a koji bi ih vodio ili društvenih medija koji bi spriječili njihovu dosadu, Den i Dženin primorani su da se ponovo povežu jedno sa drugim. Može li „digitalna detoksikacija“ zaista spasiti njihov brak i razum?

ORIGINALNI NASLOV: Unplugging

REŽIJA: Debra Nil Fišer (Debra Neil-Fisher)

ULOGE: Eva Longorija (Eva Longoria), Met Volš (Matt Walsh), Lea Tompson (Lea Thompson), Kit Dejvid (Keith David)

ŽANR: Romansa/ljubavni, komedija

TRAJANJE: 94 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

BILO JEDNOM U SRBIJI – OD 12. DO 17. MAJA 2022 20.00 ČASOVA
I tako počinje borba „starog“ i „novog“, u svakom smislu. Za velika djela potrebno je sasvim malo prave ljubavi.


SADRŽAJ FILMA:

Tokom i posle Prvog svjetskog rata Cone i Dine, i Zorka i Ružica, dva mladića i dvije djevojke iz Leskovca, imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gdje je naučio sve o ljepotama života i svijetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prijestonici industrijskog razvoja, gdje je naučio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspjeha.

Opijeni pobjedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka“ koji su osjetili u „velikom svijetu“, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac – Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj vjerenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe…

ORIGINALNI NASLOV: Bilo jednom u Srbiji

REŽIJA: Petar Ristovski

ULOGE: Viktor Savić, Nemanja Oliverić, Teodora Ristovski, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Zoran Cvijanović, Predrag Miki Manojlović, Ivan Bekjarev

ŽANR: Drama, komedija

TRAJANJE: 135 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: