KC Trebinje bioskop najave za filmove u periodu od 19. do 24. maja | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najave za filmove u periodu od 19. do 24. maja

Izvor: KC Trebinje | Datum:20.05.2022.

ODVAŽNA IVA I SKRIVENO BLAGO MAGLOGRADA – OD 19. DO 24. MAJA 2022 18.00 ČASOVA
 18. maja 2022.
Ona je sve, samo ne princeza!


SADRŽAJ FILMA:

Iva je siroče čiji dom su ulice srednjovjekovnog grada. Ima svoje tri pripitomljene lasice koje su joj vjerno društvo te preživljava tako što krade hranu iz dvorca zlokobnog Tristana. Jednog dana Iva je zatekla zlog namjesnika Tristana kako baca kletvu na princa Ronalda, pretvarajući ga u čudnu životinju – jednom polovinom u mačku, a drugom u kokošku. Iva i njena ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spasavanja prijestolonasljednika Ronalda. U tom poduhvatu Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

ORIGINALNI NASLOV: Pil’s Adventures

REŽIJA: Žilijen Furne (Julien Fournet)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija

TRAJANJE: 89 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

POTPALJIVAČICA – OD 19. DO 24. MAJA 2022 20.00 ČASOVA
 18. maja 2022.
U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga djevojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu!


SADRŽAJ FILMA:

Endi i Viki su u bjekstvu više od deset godina jer očajnički žele da sakriju svoju ćerku Čarli od sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen nevjerovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.

Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć koju pokreće bijes ili bol. Ali pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvijek. Čarli ima drugačije planove…

ORIGINALNI NASLOV: Firestarter

REŽIJA: Kit Tomas (Keith Thomas)

ULOGE: Zak Efron (Zac Efron), Rajan Kira Armstrong (Ryan Kiera Armstrong), Sidni Lemon (Sydney Lemmon), Kurtvud Smit (Kurtwood Smith), Džon Bizli (John Beasley), Michael Greyeyes (Majkl Grejejes)

ŽANR: Horor

TRAJANJE: 94 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: