Konstarktina pjesma dobila verziju na italijanskom | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Konstarktina pjesma dobila verziju na italijanskom

Izvor: Hercegovina press | Datum:24.05.2022.

Žao nam je što nismo mogli da razumijemo tekst pjesme, čuli smo da ima važnu poruku, ovako smo je više gledali kao neki performans, odgovor je Italijana, na pitanje šta misle o Konstraktinoj pesmi „In corpore sano“.

Sara Musela je rođena 30. maja 2002. godine u kvartu Skampija, u Napulju. Muzika joj je u krvi jer su i roditelji muzičari amateri, mama pjeva, a tata svira gitaru. Sara je počela da pjeva sa šest godina učestvujući na raznim „talent šou“ programima u Italiji na kojima je često pobjeđivala.

„Io canto“ (Ja pjevam) je program koji je Saru proslavio. Njeni omiljeni muzičari su Pino Danijele, Mina, Đorđa i Laura Pauzini koja je bila i voditeljka ovogodišnje Evrovizije.

Njen posljednji singl se zove Influenser kojim pokušava da predstavi današnji svijet mladih koji sanjaju da postanu influenseri dok ih manje zanimaju studije poput medicine, inženjerstva…

„Nadam se da ljudi shvataju da je singl ironičan, zabavan i aktualan“, izjavila je Sara.

Njenu verziju Konstraktine pjesme koja se nalazi na YouTube kanalu od 17. maja, vidjelo je više od 30.000 ljudi, a ona je na odličan način prepjevala riječi na srpskom ne mijenjajući nimalo smisao.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: