KC Bioskop najave od 30. juna do 5. jula | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Bioskop najave od 30. juna do 5. jula

Izvor: KC Trebinje | Datum:29.06.2022.

MALCI 2: GRUOV POČETAK – OD 30. JUNA DO 5. JULA 2022 18.00 ČASOVA
 28. juna 2022.
Ovog ljeta najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispičanu priču o dvanaestogodišnjem dječaku koji mašta da postane najveći superzlikovac na svijetu.


SADRŽAJ FILMA:

U jeku sedamdesetih godina prošlog vijeka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru odrasta u predgrađu. Veliki fan supergrupe superzlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vjernih podanika Malaca. Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju vještine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru, Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro, a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bjekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi – Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.

ORIGINALNI NASLOV: Minions: The Rise of Gru

REŽIJA: Kajl Balda (Kyle Balda), Bred Ablson (Brad Ableson)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

CRNI TELEFON – OD 30. JUNA DO 5. JULA 2022 20.00 ČASOVA
 28. juna 2022.

SADRŽAJ FILMA:

Finija Šoa, sramežljivog, ali pametnog trinaestogodišnjeg dječaka, otima sadistički ubica i zarobljava u zvučno izolovanom podrumu u kojem vrištanje nema nikakve koristi. Kada isključeni telefon na zidu počne da zvoni, Fini otkriva da može da čuje glasove prethodnih žrtava ubice. Oni su mrtvi, ali trude se da ono što se dogodilo njima, ne zadesi Finija…

 

ORIGINALNI NASLOV: The Black Phone

REŽIJA: Skot Derikson (Scott Derrickson)

ULOGE: Itan Hok (Ethan Hawke), Mejson Temz (Mason Thames), Džeremi Dejvis (Jeremy Davies), Džejms Ranson (James Ransone), Madlen Mekgro (Madeleine McGraw)

ŽANR: Horor

TRAJANJE: 102 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: