Najava: PROMOCIJA ''DINO PARK ZLATIBOR & PRIJATELJI'' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Najava: PROMOCIJA ''DINO PARK ZLATIBOR & PRIJATELJI''

Izvor: TO Trebinje | Datum:06.07.2022.

U sklopu kampanje „Dino vozić“ koju realizuje Dino park Zlatibor sa prijateljima – saradnicima u koje spadaju predstavnici turističke privrede Zlatibora u Trebinju u petak 08. jula biti organizovana promocija ponude Zlatibora.

Promocija će biti održana u ulici Jovana Dučića (ispred Turističkog info centra) u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00 i od 18:00 do 21:00 časova.

Gosti su za građane Trebinja (posebno za one najmlađe) pripremili veliki broj nagrada (preko stotinu dječijih, porodičnih i godišnjih ulaznica za „Dino park“, izleti, poklon bonovi, vaučeri, vožnje gondolom, ulaznice, večere i još mnogo drugih nagrada).

Promociju će podržati poslovni partneri sa teritorije Zlatibora i to: Turistička organizacija Zlatibor, „Gold Gondola“, Hotel Zlatibor Mountain, Hotel Buket, Hotel Palisad, Specijalna Bolnica Čigota, Vip Casa Club, Hotel Central Inn, Vila Maša, Hotel Iris, Hotel Mons, Hotel Olimp, Rafting Centar RT, Hotel Konak, itd.

Pozivaju se svi građani Trebinja da posjete promo štand i budu jedan od potencijalnih dobitnika ovih vrijednih nagrada

Inače, Dino park je tematski park, zabavno - edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste, od 1 do 101 godine. Prostire se na velelepnoj površini od 6 hektara, u srcu Zlatibora. Daleko od gradske vreve i buke, na čistom vazduhu, u borovoj šumi, na ovoj lokaciji bez obzira na broj godina svako pronađe svoj kutak za uživanje. Dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Krede i Jure, koji se pokreću i spuštaju zvuke, i 25 sadržaja iz sveta moderne tehnologije čine savršen spoj koji svakodnevno poseti na stotine posetilaca iz celog sveta. Za nešto manje od pet godina posetilo nas je oko pola miliona posetilaca, i oko 100 000 dece u organizovanim đačkim ekskurzijama.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: