Dom kulture ''Jevto Dedijer'' i Udruženje ''Eho'' pokrenuli su projekat KLUB MUZIČKE OMLADINE | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Dom kulture ''Jevto Dedijer'' i Udruženje ''Eho'' pokrenuli su projekat KLUB MUZIČKE OMLADINE

Izvor: Radio Bileća | Datum:26.08.2022.

Dom kulture „Jevto Dedijer" i Udruženje „Eho" pokrenuli su projekat KLUB MUZIČKE OMLADINE, koji će u svojoj prvoj fazi započeti s priremnom muzičkom nastavom za djecu od 5 do 9 godina.

Roditelji mogu popuniti prijave za audiciju svakog radnog dana od 9 do 15 č. u Domu kulture. Audicija će se održati u subotu, 10. septembra 2022. Prilikom popunjavanja prijavnog lista za audiciju roditelji mogu dobiti dodatne informacije o načinu i uslovima pripremne muzičke nastave.

Nastavu će držati Neda Tanasijević, profesor flaute i dirigent hora „Bubamarci" iz Trebinja, Jelena Buđen, profesor gitare u Muzičkoj školi Trebinje, i Jovana Marić, profesor muzike i dirigent Hora „Sveti Vasilije Tvrdoški i Ostroški" Trebinje.

Projekat se realizuje uz podršku Fondacije Telemah (Telemach fondacija).


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: