ANKETA: Biramo hit sedmice za treće izdanje emisije SKALA | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

ANKETA: Biramo hit sedmice za treće izdanje emisije SKALA

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:14.11.2016.

Muzička emisija "Skala" novi je produkcijski projekat Herceg Televizije, i prvi vlastiti projekat u oblasti muzičkog programa. Skalu čiji je autor i voditelj Gorica Ivković možete gledati svake subote u 20 časova na programu Herceg TV. U svakom emisiji predstavljamo Vam 10 popularnih muzičkih numera a Vi svojim glasovima odlučujete koje su to najslušanije pjesme a koje ne treba da nađu na listi. Vi svojim glasovima odlučujete koja je pjesma hit nedelje i koji je raspored numera na listi, dok tri pjesme sa najmanje glasova ispadaju sa liste za sledeću sedmicu.

Prošle sedmice za pobjednika SKALA-e sa 25% osvojenih glasova odabrali ste pjesmu "Od kada tebe volim" u izvođenju Bajage i Divne koju ovdje možete poslušati:


Sa liste su ispale tri numere sa najmanje glasova: pjesma "Jednom daje nam Bog" od Teške industrije i Željka Bebeka, "Daleki kraj" od grupe Ničim izazvan i "Čuvam se" od Marije Šerifović. Novi kandidati za hit sedmice u Skali su duel Emine Jahović i Amela Ćurića "Kost", numera "Priča o nama" od Nevernih beba i Željko Joksimović sa pjesmom "Dva smo sveta različita".

Glasajte za pjesmu koja po vašem mišljenju zaslužuje da bude ovosedmični hit.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: