KC Trebinje bioskop najava za period OD 13. DO 18. OKTOBRA 2022. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najava za period OD 13. DO 18. OKTOBRA 2022.

Izvor: KC Trebinje | Datum:12.10.2022.

NOĆ VJEŠTICA: KRAJ OD 13. DO 18. OKTOBRA 2022. 20.00 ČASOVA
 11. oktobra 2022.
Ovo je posljednji put da Lori Stroud pruža otpor!


SADRŽAJ FILMA:

Četiri godine nakon prethodnog ubistva za Noć vještica, Lori živi sa svojom unukom Alison i završava pisanje svojih memoara. Majkl Majers nije viđen od tada. Lori, nakon što je dozvolila duhu Majkla Majersa da upravlja njenom stvarnošću, odlučila je da se oslobodi straha i bijesa i da prigrli svoj život. Ali, kada je mladić Kori Kaningem optužen da je ubio dječaka kojeg je čuvao, to izaziva lanac nasilja i užasa koji će natjerati Lori da se, jednom zauvijek, konačno suoči sa zlom koje ne može da kontroliše.

ORIGINALNI NASLOV: Halloween Ends

REŽIJA: Dejvid Gordon Grin (David Gordon Green)

ULOGE: Džejmi Li Kertis (Jamie Lee Curtis), Andi Matičak (Andi Matichak), Džejms Džud Kortni (James Jude Courtney), Vil Paton (Will Patton), Roen Kembel (Rohan Campbell), Kajl Ričards (Kyle Richards)

ŽANR: Horor, triler

TRAJANJE: 111 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

 

ŠAPE GNJEVA: LEGENDA O HENKU OD 13. DO 18. OKTOBRA 2022. 18.00 ČASOVA
 11. oktobra 2022.

SADRŽAJ FILMA:

Glavni junak Henk dolazi u čudan i negostoljubiv grad Kakamučo u kome on bolno štrči jer je pas, a svi ostali su… mačke!

Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvjesno postaje dio plana podlog, narcisoidnog Ika Čua koji želi da uništi sve stanovnike Kakamuča. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svijetom, a njegov zli plan je da prevari Henka, da mu pomogne i zauvijek protjera stanovnike.

Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj, i Emiko, žestoko mače koje dijeli Henkove snove. Ovaj čudni trio zajedno kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva.

ORIGINALNI NASLOV: Paws of Fury: The Legend of Hank

REŽIJA: Mark Kotsije (Mark Koetsier), Rob Minkof (Rob Minkoff), Chris Bailey (Chris Bailey)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animirana avantura

TRAJANJE: 97 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: