SKALA: Glasajte u prvom decembarskom izdanju muzičke emisije "Skala" (ANKETA) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

SKALA: Glasajte u prvom decembarskom izdanju muzičke emisije "Skala" (ANKETA)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:05.12.2016.

Muzička emisija "Skala" novi je produkcijski projekat Herceg Televizije, i prvi vlastiti projekat u oblasti muzičkog programa. Skalu, čiji je autor i voditelj Gorica Ivković možete gledati svake subote u 20 časova na programu Herceg TV. U svakoj emisiji predstavljamo Vam 10 popularnih muzičkih numera, a Vi svojim glasovima odlučujete koje su to najslušanije pjesme, a koje ne treba da se nađu na listi.

Glasajte i odlučite koja je pjesma hit nedjelje i koji je raspored numera na listi, dok tri pjesme sa najmanje glasova ispadaju sa liste za sljedeću sedmicu.

U protekloj nedjelji glasanja, Vi ste svojim glasovima izabrali numeru "Nek te ljubav dočeka" koju izvodi Sergej Ćetković i koju možete poslušati ovdje:


Sa liste su ispale tri numere sa najmanje glasova: Goca Tržan sa numerom "Lažna krila", Amel Ćurić i Emina Jahović sa numerom "Kost" i Milica Todorović sa pjesmom "Cure privode".

Novi kandidati za hit sedmice su: Marina Visković sa pjesmom "Moj pakao", Leksington Bend sa pjesmom "Ljetne kiše" i Željko Samardžić sa numerom "Nisi ti za male stvari".

Glasajte za pjesmu koja po vašem mišljenju zaslužuje da bude ovosedmični hit.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: