KC Trebinje bioskop najava za period OD 19. DO 24. JANUARA 2023. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najava za period OD 19. DO 24. JANUARA 2023.

Izvor: KC Trebinje | Datum:18.01.2023.

LIL, LIL, KROKODIL OD 19. DO 24. JANUARA 2023. 18.00 ČASOVA

Muzička komedija zasnovana na književnom serijalu Bernarda Vabera!


SADRŽAJ FILMA:

U potrazi za „neobičnim” elementom za svoje nastupe, harizmatični zabavljač Hektor P. Valenti pronalazi malenog krokodila Lila koji pjeva. Međutim, spletom okolnosti, Hektor je primoran da otputuje i ostavlja Lila samog u potkrovlju svog stana.

U međuvremenu, u stan se useljava tročlana porodica Prim koja ubrzo otkriva svog novog podstanara. I dok najmlađi član sa oduševljenjem prihvata novog prijatelja koji mu je podrška u novoj okolini, njegovi roditelji izuzetno su skeptični zbog krokodila u kući.

Nakon izvjesnog vremena, postaju svjesni činjenice da je Lil unio mnogo radosti i pozitivnih promjena u njihove živote. Kada gramzivi susjed Grumps pokrene lov na „neobične pojave” u zgradi, idilična priča porodice Prim se komplikuje. Lilu ne preostaje ništa drugo nego da javnosti dokaže da je bezopasan i da posjeduje izuzetan pjevčki talenat.

ORIGINALNI NASLOV: Lyle, Lyle, Crocodile

REŽIJA: Vil Spek (Will Speck), Džoš Gordon (Josh Gordon)

ULOGE: 

ŽANR: Avantura, animacija, komedija

TRAJANJE: 106 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

 

M3GAN OD 19. DO 24. JANUARA 2023. 20.00 ČASOVA
 
Ona je više od igračke. Ona je dio porodice.


SADRŽAJ FILMA:

M3GAN je čudo vještačke inteligencije, živa lutka programirana da bude djetetov najvjerniji prijatelj, a roditelju najbolji saveznik. Dizajnirala ju je sjajna robotičarka Džema tako da M3GAN može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik djeteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi, Džema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj M3GAN prototip sa Kejdi u pokušaju da riješi oba problema – a to je odluka koja će imati nezamislive posljedice.

ORIGINALNI NASLOV: M3GAN

REŽIJA: Džerard Džonston (Gerard Johnstone)

ULOGE: Alison Vilijams (Allison Williams), Vajolet Mekgrou (Violet McGraw), Roni Čieng (Ronny Chieng), Brajan Džordan Alvarez (Brian Jordan Alvarez), Ejmi Donald (Amie Donald)

ŽANR: Horor, triler, naučna fantastika

TRAJANJE: 102 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: