KC Trebinje bioskop najava za period d 9. do 14. februara 2023. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najava za period d 9. do 14. februara 2023.

Izvor: KC Trebinje | Datum:09.02.2023.

Čarobni Majk: Posljednji ples – Od 9. do 14. februara 2023. 20.00 časova


SADRŽAJ FILMA:

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radi kao barmen na Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, on bježi u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije… uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće.

ORIGINALNI NASLOV: Magic Mike’s Last Dance

REŽIJA: Stiven Soderberg (Steven Soderbergh)

ULOGE: Čening Tejtum (Channing Tatum), Salma Hajek (Salma Hayek), Ajub Kan Din (Ayub Khan Din), Džulijet Motamed (Juliette Motamed)

ŽANR: Komedija, drama

TRAJANJE: 107 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

 

Priče iz skrivenog grada: Neustrašiva Dina – Od 9. do 14. februara 2023. 18.00 časova
 

SADRŽAJ FILMA:

Skriveni grad vrvi od priprema za Najstrašnije igre na svijetu, globalni spektakl u stilu Olimpijskih igara, koji dočekuje najžešće, najsmrtonosnije i najstrašnije životinje iz cijelog svijeta koje se takmiče za titulu Najstrašnije životinje na svijetu. Ljupka i nasmijana kuoka Dina ima kolosalan san: da postane najstrašnija životinja na svijetu! Nevoljko zamolivši za pomoć drskog bivšeg prvaka, morskog krokodila po imenu Frenki, Dina mora da prihvati sve izazove ove slavne igre. Njen cilj je da nadvlada sve takmičare i da dokaže svom gradu da pravi šampioni dolaze u svim veličinama!

ORIGINALNI NASLOV: Sanctuary Tales: Daisy Quokka

REŽIJA: Rikard Kuso (Ricard Cussó)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija

TRAJANJE: 88 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: