Hercegovačka kuća jedan od sponzora nagradne igre povodom 8. marta | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Hercegovačka kuća jedan od sponzora nagradne igre povodom 8. marta

Izvor: Herceg RTV | Datum:02.03.2023.

Herceg televizija i ove godine u saradnji sa svojim dragim partnerima povodom Dana žena obradovaće svoje gledaoce vrijednim nagradama!Ovim putem se zahvaljujemo i sponzorima ovih nagrada !!!Kako smo i obećali u narednim danima objavljivaćemo malo više detalja o nagradama. 

Jedan od sponzora je Hercegovačka kuća.

Hercegovačka kuća je butik domaćih hercegovačkih proizvoda proizvedenih na tradicionalan način. Na našim policama možete pronaći proizvode iz raznovrsne gastronomske ponude Hercegovine: razne vrste vina, sireva, meda, čajeva, pršuta, slatkog i kiselog programa i još mnogo toga. U Hercegovačkoj kući takođe možete pronaći i prirodnu kozmetiku, proizvedenu bez vještačkih aditiva i aroma. Svi naši proizvodi su zdravstveno ispitani i deklarisani te imaju odobrenje za upotrebu Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Možete nas posjetiti svakog dana u ulici Jovana Dučića u Trebinju.

 

 Hercegovačka kuća daruje poklon paket svojih proizvoda

 

Igrajte nagradnu igru link


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: