Apoteka Beladona jedan od sponzora nagradne igre povodom 8. marta | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Apoteka Beladona jedan od sponzora nagradne igre povodom 8. marta

Izvor: Herceg RTV | Datum:02.03.2023.

Herceg televizija i ove godine u saradnji sa svojim dragim partnerima povodom Dana žena obradovaće svoje gledaoce vrijednim nagradama!Ovim putem se zahvaljujemo i sponzorima ovih nagrada !!!Kako smo i obećali u narednim danima objavljivaćemo malo više detalja o nagradama. 

Jedan od sponzora je Apoteka Beladona

•Apoteka Beladona nagrađuje tri dame sa po dvije kreme iz vlastitite proizvodnje (BELLADONNA HIDRATANTNA KREMA, KREMA SA SMILJEM , ANTI-RID KREMA, VITAMINSKA MASNA KREMA I DVIJE BEBI KREME)

Počeli smo 1996. godine od jedne apoteke sa jednim farmaceutskim timom. Danas brend Apoteke Belladonna podrazumjeva šest apoteka, preko dvadeset  zaposlenih i veliki broj sopstvenih proizvoda. Naše apoteke nalaze se u Trebinju i Ljubinju, a osim usluge izdavanja lijekova, suplemenata i medicinskih sredstava, izrađujemo magistralne i galenske preparate kao i brojne kreme za njegu i regeneraciju kože. Naš tim čine ljudi koji su svakodnevno tu za vas.

Naša misija je pružiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu, dostupnost stručnih savjeta i informacija koje će unaprijediti vaše zdravlje i kvalitet života.

Naša vizija je biti mali ali inovativan tim dostupan svakom korisniku u pravom trenutku.

U službi Vas i Vašeg zdravlja!

Belladonna

 

Igrajte nagradnu igru link

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: