KC Trebinje bioskop najava za period od 2. do 6. marta 2023. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najava za period od 2. do 6. marta 2023.

Izvor: KC Trebinje | Datum:03.03.2023.

Krid 3 – Od 2. do 6. marta 2023. 18.00 časova

Nakon što je dominirao bokserskim svijetom, Adonis Krid je napredovao u karijeri i u porodičnom životu.


SADRŽAJ FILMA:

Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksersko čudo, Dejmijan je nestrpljiv da se pokaže u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od obične tuče. Kako bi poravnao račune, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku, da bi se borio protiv Dejmijana – borca koji nema šta da izgubi.

ORIGINALNI NASLOV: Creed III

REŽIJA: Majkl B. Džordan (Michael B. Jordan)

ULOGE: Tesa Tompson (Tessa Thompson), Džonatan Mejdžors (Jonathan Majors), Majkl B. Džordan (Michael B. Jordan), Florijan Mantinu (Florian Munteanu), Vud Haris (Wood Harris)

ŽANR: Akcija, drama

TRAJANJE: 116 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

Medvjed na kokainu – Od 2. do 7. marta 2023. 20.00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Film je inspirisan istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo.

Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji, u kojoj je ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.

ORIGINALNI NASLOV: Cocaine Bear

REŽIJA: Elizabet Benks (Elizabeth Banks)

ULOGE: Rej Liota (Ray Liotta), Keri Rasel (Keri Russell), Olden Erenrajh (Alden Ehrenreich), Margo Martindejl (Margo Martindale),Kristofer Hivju (Kristofer Hivju)

ŽANR: Triler

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: