Melemi Čolić jedan od sponzora nagradne igre povodom 8. marta | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Melemi Čolić jedan od sponzora nagradne igre povodom 8. marta

Izvor: Herceg rtv | Datum:03.03.2023.

Herceg televizija i ove godine u saradnji sa svojim dragim partnerima povodom Dana žena obradovaće svoje gledaoce vrijednim nagradama!Ovim putem se zahvaljujemo i sponzorima ovih nagrada !!!Kako smo i obećali u narednim danima objavljivaćemo malo više detalja o nagradama. 

Jedan od sponzora je i Melemi Čolić

Melemi Čolić nagrađuju dvije dame krema iz njihove proizvodnje

"Neka vam hrana bude lijek, a lijek neka bude hrana"
Svi preparati su izradjeni na bazi pčelinjih proizvoda iz vlastitog pčelinjaka, te nadaleko poznatog  hercegovačkog ljekovitog bilja. Početak izrade proizvoda temelji se na eksperimentima, tražeći načine proizvodnje zdravih preparata, bez materija koje mogu naštetiti organizmu. Prve preparate smo počeli izradjovati 90ih godina prošlog vijeka tačnije 1991 godine , trudeći se da obogatimo ponudu, tako da danas raspolazemo sa asortimabom od 52 proizvoda koji su izvanrednog kvaliteta i dejstva. 

Biljne kreme i melemi imaju za osnov pčelinji vosak, a ljekovito dejstvo daju uljani ekstrakti ljekovitog bilja koje beremo na području Hercegovine koja je bogata izuzetno ljekovitim biljem. U sastav preparata jos ulaze i med, propolis te etarska ulja i smole četinara, zavisno od vrste proizvoda. Držimo se maksime iz zdravog liječenja ljekovitim biljem i kozmetike koja kaže: "Ne nanositi na kožu ono sto ne možete jesti". 
Sve naše kreme i melemi su jestivi i ljekoviti., tinkture i većina ulja se mogu piti, tako da smo ostvarili i Hipokratovu izreku - "Neka vam hrana bude lijek, a lijek neka bude hrana". Dakle, dugogodišnja ljubav prema pčelama i ljekovitom bilju, spojena sa znanjem stečenim iz obilne literature iz ovih oblasti rezultirali su proizvodnju ovih preparata. 
Proizvodi su prvo testirani na članovima porodice te prijateljima i pokazali su evidentan kvalitet i dejstvo. Preparati su prodavali sami sebe tako da su se bez ulaganja u marketing izdvojili i postali prepoznatljivi na tržištu. 

Više o Melemi Čolić na linku link

Igrajte nagranu igru 

Link nagrade


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: