Konstrakta i DJ Claptone napravili muzički spektakl u Herceg Novom | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Konstrakta i DJ Claptone napravili muzički spektakl u Herceg Novom

Izvor: trebinje danas | Datum:03.04.2023.

Jedinstvena Flower Power žurka, održana je 1. aprila u Herceg Novom. Muzički spektakl predvodio je jedan od najpopularnijih umjetnika svjetske house scene, trećeplasirani na DJ Magovoj listi 100 najboljih izvođača, maskirani velemajstor Claptone, kao i regionalna žena godine, Konstrakta, zajedno sa grupom Zemlja Gruva.

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pred sam nastup rekla nam je da joj je uvijek lijepo kada dođe u Herceg Novi, te da publiku očekuje pravi muzički spektakl.

,,Festivalski nastup je u pitanju i onda mi izaberemo pjesme, koje su nama najdraže. Pjesma ,, In Corpore Sano'' će se naći na repertoaru, ali smo je prearanžirali i tako smo je razveselili'', poručila je Đurićeva.

Konstrakta je poručila kako i kaže njena nova pjesma ,, Evo, obećavam'', da će rado ponovo posjetiti ovaj grad na crnogorskom primorju.

Za sve ljubitelje house i tech house muzike, natupio je poznati svjetski DJ Claptone. Doktorskim autoritetom za DJ pultom, koji izlazi prepoznatljive maske venecijanskog stila Claptone,predstavlja sinonim za uvijek sjajne i teško ponovljive house i tech house DJ setove, inspirisane potrebom za beskrajnim uživanjem u pažljivo selektovanim trakama.

Lokalnu podršku pružila je šarmantna i energična Kejt, dok je crnogorsku elektronsku scenu predstavljati Nessuno, P. S. i Bodzie.

Ovaj veliki muzički događaj organizovali su EXIT tim i Turistička organizacija Herceg Novi.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: