Najava: „SVEČANO OTVARANJE LJETNJE TURISTIČKE SEZONE – TREBINJE 2023.“ | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Najava: „SVEČANO OTVARANJE LJETNJE TURISTIČKE SEZONE – TREBINJE 2023.“

Izvor: TO Trebinje | Datum:12.05.2023.

Turistička organizacija Grada Trebinja uz podršku Grada Trebinja, Razvojne agencije Grada Trebinja - TREDEA i Agrarnog fonda Grada Trebinja u petak, 19. i subotu, 20. maja organizuje tradicionalnu turističku manifestaciju „Svečano otvaranje ljetnje turističke sezone – Trebinje 2023.“ uz bogat kulturno-zabavni i stručni program.

 

Program počinje koncertom „Lexington band“-a koji će se održati u petak 19. maja u ljetnjoj bašti hotela Platani sa početkom u 21:30 časova.
U subotu 20. maja u ulici Jovana Dučića predviđeno je održavanje mini sajma gostujućih turističkih subjekata iz regiona (turističke organizacije i subjekti iz BiH, Srbije i Crne Gore) i tradicionalne manifestacije „4. Herceg fest“ – Festival domaćih proizvoda lokalnih proizvođača iz Trebinja uz prateći kulturno-umjetnički i zabavni program.
Istog dana u hotelu „SL Industry“ od 12:00 do 15:00 časova biće priređen stručni dio programa i to organizacijom regionalne turističke konfencije „Regionalna saradnja – Put ka održivom turizmu“.
Manifestacija završava koncertom „Nemanja Stevanović - Ivana Milojević & bend“ koji će se održati na Trgu Travunije u Starom gradu sa početkom u 21:00 čas.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: