KC Trebinje bioskop najava za period od 8. do 13. juna 2023. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najava za period od 8. do 13. juna 2023.

Izvor: KC Trebinje | Datum:08.06.2023.

Ljubav opet – od 8. do 13. juna 2023. U 18 časova
 
Kako nasumična SMS poruka može da vas dovede do ljubavi vašeg života?


SADRŽAJ FILMA:

Glavni lik Mira teško podnosi gubitak svog preminulog vjerenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodijeljen novinaru Robu koji je nedavno raskinuo sa vjerenicom i potpuno je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu i pronalazak neočekivane ljubavne prilike. Robu će u svom naumu pomoći jedna, jedina i neponovljiva – Selin Dion, koja glumi samu sebe.

ORIGINALNI NASLOV: Love Again

REŽIJA: Džim Strouz (Jim Strouse)

ULOGE: Sem Hjuan (Sam Heughan), Prijanka Čopra Džonas (Priyanka Chopra Jonas), Rasel Tovi (Russell Tovey), Selia Imri (Celia Imrie), Selin Dion (Céline Dion), Lidija Vest (Lydia West)

ŽANR: Romansa/ljubavni, drama, komedija

TRAJANJE: 104 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

Transformersi: Buđenje zvijeri – Od 8. do 13. juna 2023. U 20 časova


SADRŽAJ FILMA:

„Transformersi: Buđenje zvijeri” vraćaju se akciji i spektaklu koji su prije 14 godina osvojili ljubitelje filma širom svijeta s prvim Transformersima. Ovog puta odvešće gledaoce u avanturu iz devedesetih po cijelom svijetu i upoznati ih sa Maksimalsima, Predakonima i Terakonima, a završiće odlučujućom bitkom na Zemlji između Autobota i Deseptikona.

ORIGINALNI NASLOV: Transformers: Rise of the Beasts

REŽIJA: Stiven Kejpl Džunior (Steven Caple Jr.),

ULOGE: Entoni Ramos (Anthony Ramos), Dominik Fišbek (Dominique Fishback), Tobi Nvigve (Tobe Nwigwe), Piter Kulen (Peter Cullen), Ron Perlman (Ron Perlman)

ŽANR: Akcija, avantura, naučna fantastika

TRAJANJE: 117 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: