Dupli net uz telefone na rate za duplu zabavu! Uživaj u bonusima mobilnog interneta u m:tel Pretplata tarifama | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Dupli net uz telefone na rate za duplu zabavu! Uživaj u bonusima mobilnog interneta u m:tel Pretplata tarifama

Izvor: mtel/sponzorisano | Datum:12.06.2023.

Iskoristi dupli net u odabranim m:tel Pretplata tarifama i uživaj u sjajnim telefonima na rate!

U posebnoj m:tel ponudi čekaju te tri pristupačna modela sa velikim ekranom i dugotrajnom baterijom.

 

Atraktivni vivo Y16 je izdržljiv telefon sa kojim ćeš lako ispratiti dan pun dinamike. Moderan dizajn naglašava ovaj model koji je savršen pratilac za mlađe korisnike.

 

Elegantni ZTE Blade V40s je praktičan telefon sa izvrsnom trostrukom kamerom. Odličan izbor za svakodnevnu upotrebu, ovaj model ti nudi nudi dosta naprednih opcija.

 

Izvanredni Realme C55 dolazi sa još više memorije. Sa moćnom glavnom kamerom od 64 MP i naprednim softverom za snimanje imaćeš savršene fotografije sa još više detalja i oštrijom rezolucijom. Veliki ekran od 6,72 inča sa brzim osvježavanjem idealan je za gledanje i rad.

 

Sva tri telefoni iz posebne m:tel ponude dolaze sa dovoljno memorije da sačuvaš sve što želiš.

Novi telefon spoji sa Plus Net, Top, Max ili Premium pretplata tarifom i uživaj u duplom bonusu za mobilni internet.

 

 

Više informacija o telefonima iz posebne ponude i duplim bonusom za net saznaj besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: