KC Trebinje bioskop najava za period od 15. do 20. juna 2023. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

KC Trebinje bioskop najava za period od 15. do 20. juna 2023.

Izvor: KC Trebinje | Datum:15.06.2023.

Elemental – Od 15. do 20. juna 2023. u 18 časova



SADRŽAJ FILMA:

Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i „vatrenu” mladu ženu, čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i „poput vode” relaksiranim momkom dovodi u pitanje uvjerenja o svijetu u kom upravo Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu – „Elementi se ne miješaju”!

Grad Elemental nastanjuju i drugi stanovnici, među kojima je i oblačić Gejl, koja je uvijek na dužnosti svoje inspekcijske jedinice. Kada osjeti nepravdu, postaje glasna i ljuta. Kada je smirena, ona je direktna, ali zato prijateljski nastrojena. Uprkos njihovim očiglednim i temeljnim razlikama, oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra mnogo važnije od onoga što je izvana.

ORIGINALNI NASLOV: Elemental

REŽIJA: Piter Son (Peter Sohn)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija, avantura

TRAJANJE: 103 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM

 

 

Fleš – Od 15. do 20. juna 2023. u 20 časova


SADRŽAJ FILMA:

Svjetovi se sudaraju dok Bari Alen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio pod prijetnjom uništenja. Bari nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć, osim ako ne uspije da izmami sasvim drugačijeg Betmena iz penzije i spasi zarobljenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. Na kraju, Barijeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati  u budućnost koju poznaje jeste trka s vlastitim životom. Ali, hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

ORIGINALNI NASLOV: The Flash

REŽIJA: Endi Muskijeti (Andy Muschietti)

ULOGE: Ezra Miler (Ezra Miller), Majkl Kiton (Michael Keaton), Saša Kale (Sasha Calle), Majkl Šenon (Michael Shannon), Ron Livingston (Ron Livingstone)

ŽANR: Akcija, avantura, fantazija

TRAJANJE: 144 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: