''Hercegovačka priča''je počela sa radom - Malo je reći da smo oduševljeni (Foto) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

''Hercegovačka priča''je počela sa radom - Malo je reći da smo oduševljeni (Foto)

Izvor: trebinje live | Datum:13.07.2023.

Jedno od najreprezentativnijih mjesta grada, dobilo je više nego reperezentativan ugostiteljski objekat. "Hercegovačka priča" uklopila se baš u ono što su mnogi u Trebinju potajno priželjkivali, taman onako kako su zamišljali dok piju prvu jutarnju kafu ili uživaju u ambijentu Trga slobode dok doručkuju tradicionalni hercegovački pršut, priganice i sir.

Mladi, ali ambiciozni, puni znanja, energije i dokazivanja, naši sugrađani uspješno su pokrenuli svoju novu priču pod trebinjskim nebom. Ovoga puta su toj svojoj novoj priči dodali "hercegovačka", da svakog gosta još na samom ulazu podsjeti na ono što nudi naše Trebinje i Hercegovina.

Na spratu zatvorenog dijela trebinjske pijace otvorena je "Hercegovačka priča", koja svojim enterijerom svakog gosta upućuje na tradicionalno, a u isto vrijeme i moderno, svevremeno i nadasve pažljivo urađeno, uz vođenje računa o svakom detalju.

Uz mnogo truda i ljubavi, "Hercegovačka priča" otvorila je svoja vrata za sve posjetioce. Ovo će, čini se, veoma brzo postati novi brend grada, jer baš sa ovog mjesta pruža se pogled kakav svi volimo - ka pijaci i Trgu koji su u ljetnom zelenilu najbolji saveznici protiv sparnih dana.

Posjetite novu priču i uvjerite se u svaku našu riječ. Budite sigurni da se hedonizam ponekad ne može iskazati riječima, ali se i te kako može doživjeti i to gdje drugo nego u "Hercegovačkoj priči".

Svi ste dobrodošli. Čekamo vas!

Caption

 

12. i 13. jula u Hercegovačkoj priči biće priređena muzika uživo. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i to na broj telefona: 066/218-392.

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: