m:tel poklanja muzički spektakl Dejan Petrović i Big band u Banjaluci, 13. septembra u 20 časova | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

m:tel poklanja muzički spektakl Dejan Petrović i Big band u Banjaluci, 13. septembra u 20 časova

Izvor: mtel/sponzorisano | Datum:12.09.2023.

Povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, kompanija m:tel poklanja muzički spektakl svjetski poznatog orkestra Dejana Petrovića i Big band-a.

Koncert će se održati 13. septembra, sa početkom u 20 časova, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, pored Hrama Hrista Spasitelja i Banskog dvora u Banjaluci.

Vrhunski muzičar trube Dejan Petrović, jedan je od najuspješnijih na tom polju, jer je uspio da spoji tradicionalnu srpsku muziku sa modernim izrazom i hitovima, i na tome izgradio imidž i uspješnu reputaciju kao specifičan koncept. Višegodišnji je pobjednik Sabora trubača u Guči i vlasnik titule „prva truba svijeta“

 

Ovaj muzički spektakl na otvorenom je besplatan za sve. Dođite da zajedno uživamo u majstorskom zvuku trube!

 

Ulica Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od ulice Aleja Svetog Save do ulice Marije Bursać biće zatvorena za saobraćaj od 12.09.2023. od 06.00 časova do 14.09. 2023. do 11.00 časova.

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: