Jakna Majkla Džeksona prodata na aukciji za 250.000 funti | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Jakna Majkla Džeksona prodata na aukciji za 250.000 funti

Izvor: RTRS | Datum:15.11.2023.

Jakna Majkla Džeksona, koju je nosio u reklami za Pepsi 1984. godine prodata je za 250.000 funti na aukciji u Londonu, prenosi Skaj Njuz.
 

Poznata kao La roka, jakna je premašila sva očekivanja, pošto je njena očekivana vrijednost bila između 30 i 60.000 funti.

 

Na aukciji, održanoj u petak, pored jakne su se našli i poznati komadi drugih velikih zvijezda, poput Džordža Majkla i Ejmi Vajnhaus.

Jakna zvijezde grupe Wham koju je nosio u muzičkom videu za pjesmu "I Knew You Were Waiting (For Me)", sa američkom pjevačicom Aretom Frenklin, prodata je za 93.750 funti.

Od drugih predmeta, na aukciji se našao i ukras za kosu Ejmi Vajnhaus koji je nosila u spotu za pjesmu "You Know I'm No Good" sa njenog posljednjeg albuma "Back to Black".

Njegova procijenjena vrijednost bila je između 15. i 30.000, a prodat je za 18.750 funti.

Više od 200 komada muzičkih suvenira bilo je na prodaju na četvorodnevnoj aukciji zabave Propstore, a među njima bili su i predmeti grupa AC/DC, Queen, Oasis, Dejvid Bouvija, Elvisa Prislija, Džonija Mara i Bitlsa.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: