Ovo smo dugo čekali! Ana Bekuta objavila novu pjesmu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Ovo smo dugo čekali! Ana Bekuta objavila novu pjesmu

Izvor: HERCEG TV | Foto: Branislav Pećaranin Bandži | Datum:15.11.2023.

Ana Bekuta je danas objavila novu pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ i tako razveselila hiljade obožavalaca iz celog regiona. Ovom pesmom diva najavljuje svoj jubilarni 20. album, koji izlazi 27. novembra. 

Pesma donosi prepoznatljiv zvuk koji Bekuta neguje već decenijama, a koji joj je već doneo desetine vanserijskih hitova koji su neizostavni deo svih proslava i muzičkih repertoara širom regiona, dok je njen vrhunski vokal ponovo došao do punog izražaja.
„Zadovoljstvo mi je da vam predstavim pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“, kao najavu mog novog albuma koji izlazi 27. novembra. Sigurna sam da ćete u pesmi na neki način prepoznati i moju sudbinu i da ćemo je uskoro svi zajedno pevati. Zahvaljujem sjajnim autorima na prelepoj melodiji, sjajnom aranžmanu i tekstu u kome će se mnogi pronaći“, rekla je Ana Bekuta.


Spot za pesmu „Ne daju da ostarimo zajedno“ danas se premijerno pojavio na YouTube kanalu Free Zone i na popularnoj radio stanici Lola. Na osnovu prvih reakcija publike, već je jasno da će pesma postati veliki hit. Autor muzike je Mlađan Dinkić, tekst je napisao Mirko Senkovski Geronimo, dok aranžman potpisuje Saša Milošević Mare. U spotu se kao specijalni gost pojavljuje i glumac Vladan Savić iz popularne TV serije Igra sudbine, kao i njegov sin Filip. Kompletan video možete pogledati i vi, na sledećem linku:


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: