SKALA: Glasajte za hit sedmice (ANKETA) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

SKALA: Glasajte za hit sedmice (ANKETA)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:10.04.2017.

Muzička emisija "Skala" novi je produkcijski projekat Herceg Televizije i prvi vlastiti projekat u oblasti muzičkog programa. Skalu, čiji je autor i voditelj Gorica Ivković možete gledati svake subote u 20 časova na programu Herceg TV. U svakoj emisiji predstavljamo Vam 10 popularnih muzičkih numera, a Vi svojim glasovima odlučujete koje su to najslušanije pjesme, a koje ne treba da se nađu na listi.

Rezultat slika za LEKSINGTON JA TE SREĆOM ČASTIM

Glasajte i odlučite koja je pjesma hit nedjelje i koji je raspored numera na listi, dok tri pjesme sa najmanje glasova ispadaju sa liste za sljedeću sedmicu.

U protekloj nedjelji glasanja, Vi ste svojim glasovima izabrali numeru "Ja te srećom častim" koju izvodi Leksington bend i koju možete poslušati ovdje:


Sa liste su ispale tri numere sa najmanje glasova: Ivana Selakov i pjesma "Ima nešto", Severina sa pjesmom "Otrove" i Mirza Selimović sa pjesmom "Hiljadu ruža".

Novi kandidati za hit sedmice su:  Relja Popović sa pjesmom "Lom", Branislav Bane Mojićević sa pjesmom "Grme trube" i Seka Aleksić sa pjesmom "Evo".

Glasajte za pjesmu koja po vašem mišljenju zaslužuje da bude ovosedmični hit.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: