Rođendanski poklon Zdravka Čolića: Nova pjesma i spot “Mala” | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Rođendanski poklon Zdravka Čolića: Nova pjesma i spot “Mala”

Izvor: Radio Trebinje | Datum:31.05.2017.

Na svoj 66. rođendan (rođen je 30. maja 1951. godine u Sarajevu), Čola je objavio spot za pjesmu „Mala“.

Tekst i muziku napisao je Momčilo Bajagić Bajaga, aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko prethodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao bila da se emocija ove lepršave i ljetne pjesme dočara kroz romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Spot je sniman u Crnoj Gori, na zanimljivim lokacijama. Od Kotora do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija zabilježene su čari i ljepote starih primorskih ulica i predivnih zdanja, koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

„Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima“, kaže Čola.

Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga „Male“. Jelena u spotu glumi hladnu i pomalo nedostupnu filmsku divu, ali je „pala“ na čari lokalnog ribara.



Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: