Srpkinja glumi uz Toma Henksa | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Srpkinja glumi uz Toma Henksa

Izvor: Jutarnji.hr | Datum:11.09.2017.

Srpska glumica Katarina Radivojević igraće u visokobudžetnom trileru “Blek mani gejms”, zajedno sa holivudskom zvijezdom Tomom Henksom.

Na Hvaru će u proljeće 2018. početi snimanje projekta “teškog” 50 miliona dolara. Produkcijski tim, u kom je i Katarina, nedjeljama je obilazio lokacije na Jadranu kako bi našli najpogodnije mjesto.

Radivojevićeva, koja se tako pored glumačkog posla uhvatila i onog produkcijskog, za “Jutarnji” je otkrila detalje novog filma u kojem će i ona imati jednu od glavnih uloga.

– Glavni producent je Džoi Tufaro iz “Gold Star Filma”, u čija su tri posljednja projekta igrale zvijezde poput Hali Beri, Arnolda Švarcenegera i Kristofera Vokena. Hrvatska će se naći u filmu ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje. Našom pojsetom željeli smo da promovišemo film, ali i ispitamo uslove – otkrila je Srpkinja.

Katarina je zajedno sa američkim produkcijskim timom u posljednje vrijeme više puta posjetila Hrvatsku. Prošli su Hvar, Paklena ostrva i Dubrovnik, a na kraju je izbor pao na Hvar, na kojem je Radvojevićeva insistirala jer je, kako kaže, zaljubljena u to ostrvo.

– Jako im se sve dopalo, ali na moje veliko zadovoljstvo, Hvar i Palmižana ostavili su ih bez daha. Prvenstveno mogućnost da se snime kadrovi puni akcije na vodi, a da u pozadini imaju divne kadrove grada koji izgleda veličanstveno i danju i noću. Plan je da pored Amerike i Hvara, snimamo na nekoliko relevantnih lokacija poput Praga, Pariza, Kipra i ostrva Terks i Kejkos. Kolege su mi velika glumačka imena, ali za sada smemo da otkrijemo Toma Henksa i Majkla Franzesea. Timu će se pridružiti još dvoje glumaca, ali su pregovori u toku, pa osim da su u pitanju velike zvijezde, više za sada ne smijem da kažem. Uzbuđena sam što ću igrati s takvim profesionalcima – zaključila je Katarina Radivojević.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: