Proslava 28. rođendana „Dječijeg vrtića“ Gacko | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Proslava 28. rođendana „Dječijeg vrtića“ Gacko

Datum:12.02.2015.

U znak obilježavanja dvadesetosmogodišnjeg postojanja i rada Dječijeg vrtića u Gacku, održana je prigodna priredba i proslavljen rođendan sa mališanima u ulozi slavljenika.Proslava rođendana Vrtića 8

Mališani su uz vesele pjesme, koreografije i zanimljive recitacije proslavili ovaj dan, a kako to i dolikuje proslavljanju rođendana, napravljena je i rođendanska torta u kojoj su svi uživali.

Direktor ove ustanove, Mileta Davidović je zajedno sa gostima uživao u dječijoj izvedbi. „Zahvaljujući predanom radu svih zaposlenih, posebno vaspitača, koji im poklanjanju svu ljubav i pažnju, djeca se u ustanovi brzo adaptiraju na kolektivno druženje sa svojim vršnjacima, stvaraju potrebne radne navike i prihvataju različite vaspitne sadržaje“, rekao je Davidović.

Činjenica koja posebno raduje zaposlene ove ustanove je ta da je 2014/2015 godine upisan maksimalan broj djece, 158 mališana podjeljenih u tri primarne vaspitne grupe, što je još jedan od pokazatelja da vrtić uživa povjerenje i sigurnost roditelja kada su njihova djeca u pitanju.

Izvor: www.gacko-rs.info


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: