Popio litar piva za 3,94 sekunde | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Popio litar piva za 3,94 sekunde

Izvor: Tanjug | Datum:31.08.2015.
Tokom finala takmičenja u brzom ispijanju piva, na Žitnom trgu u Zrenjaninu povodom manifestacije "Dani piva", ubjedljivu pobjedu odnio je Martin Kajtazi iz Bačke Palanke koji je kriglu od jednog litra ispio za 3,94 sekunde, dok je drugoplasirani zabilježio vrijeme duže od šest sekundi.

 -

U ženskoj konkurenciji pobjednica je Martina Trajković iz Leskovca koja je kriglu sa pola litre piva ispila za 4,15 sekundi.

Ove godine u brzom ispijanju piva oprobalo se 30 takmičara, među kojima tri žene, a pobjednici su nagrađeni novčanim nagradama i poklon paketima.

Takmičenje u brzom ispijanju piva je manifestacija koja se redovno održava u okviru "Dana piva" i tim povodom u Zrenjanin pristižu takmičari i iz drugih gradova, dok pivopije bodri brojna publika kod koje ovo takmičenje pobuđuje izuzetno interesovanje, saopštio je organizator.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: